Hedef 2023 YKS

Haz

Okulumuza deneme için gelen 12.sınıf öğrencilerimize "Sınav Kaygısı ve Motivasyon" konularında kısa bilgilendirme yapıldı.

May

Okulumuz 11.Sınıf Öğrencileri ve öğretmenleri mesleki tanıtım günlerinde bölüm ve meslek tanıtımları için KTÜ gezisinde.

17-20 Nisan 2023 tarihleri arasında kampımız başlıyor.

Sınav Soru Rehberliği  takibi yapan öğretmenlerimizin planı doğrultusunda okul idaresinin ve okul rehber öğretmenin katılımıyla öğrencilerimize motivasyon amaçlı etkinlikler düzenlenmektedir.Başarı bir yolculuktur bizler de bu yolculukta öğrencilerimizle birlikte yol alıyoruz.

Okulumuz DYK ve LGS kurslarına katılan 8-12. sınıf öğrencilerine "Okul Temelli Mesleki Gelişim Programı"kapsamında, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Rehberlik Koordinatörü Bahattin GÜNEYİN tarafından; Bilinçaltı Süreçlerle Öğrenci Motivasyonu konulu seminer verildi.Koordinatörümüze teşekkür ediyoruz.

HEDEF YKS 2023 koordinatörleri başkanlığında çalışmalarımız devam ediyor.

Okul rehber öğretmeni Canan YAVUZ tarafından okulumuz öğrencileri "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" konusunda yapılan etkinlik,bröşür.video ve anlatımla bilgilendirildi.

Mezun olan öğrencilerimizle 12.sınıf öğrencileri buluşturdu.