T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / AKÇAABAT - Şehit Samet Uslu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

LGS KAMP PROGRAMIMIZ

ŞEHİT SAMET USLU KIZ ANADOLU İMAM LİSESİ

 

HEDEF LGS 2024 KAMP PROGRAMININ DEĞERLENDİRİLMESİ

 

1- Fen Bilimleri dersi öğretmeni Nedim BAYRAKTAR A şubesinden katılım çok azdı. B şubesinden katılım iyiydi.Programda 3 gün Fen bilimleri dersi vardı. 1 dersimiz deneme sınavına verildi.Kampta 1. yarıyıl konu tekrarı yapıldı ve bolca soru çözüldü. Eksikler giderildi.

 

2- Türkçe öğretmeni Ziya HİÇYILMAZ 1. Dönem konularını tekrar ettik. Önceki yıllarda LGS de çıkmış soruları çözerek pekiştirdik.Öğrencilere faydalı olduğunu düşünüyorum. B sınıfının katılımı çok iyiydi.

 

3- İngilizce öğretmeni Bahar KAVANOZ  İngilizce dersinde 1. dönem konularının tekrarını yaptık. 1. dönem başında aldığımız kaynaktam ve benim onlara özel hazırladığım testleri çözdük. Katılım B sınıfının çok iyiydi  ama A sınıfının az kişiydi. Kampın verimli geçtiğini bol bol soru çözüp etkinlik yaparak (kahvaltı etkinliği, çiğ köfte partisi) öğrencilerin stresini attığını düşünüyorum.

 

4- Inkılap Tarihi öğretmeni Ahmet ELHAKAN  1. dönem konularının tekrarının yapılması için branş denemesi  15 adet aldık ve kampta çözdük.Ayrıca daha önce aldığımız kaynaktan 3. ünite konularını kapsayan sorularımıuzı çözdük. Unutulan ve anlamları bilinmeyen kavramlar üzerinde durduk.Dersim adına çok verimli geçtiğini düşünüyorum, dedi.

 

5-Matematik öğretmeni Fatma MANAP  OKUR 1. dönem konularını kazanım kazanım tekrar ettikve her kazanım için ise yirmişer soruluk test çözdük. 8 A sınıfnın katılımı az 8-B sınıfının katılımı  iyiydi.

27-02-202427-02-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 15:47 - Görüntülenme: 16
  Beğen | 0  kişi beğendi