TRABZON / AKÇAABAT - Şehit Samet Uslu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Anasınıfı Etkinliklerimiz

Ekm

Anaokulu öğretmenimiz Yasemin İNCE öncülüğünde "Parlayan Yıldızlar" sınıfı; diş sağlığımız hakkında neler yapılması gerekli, dişlerimize nasıl  bakmalıyız,sağlıklı ve sağlıksız diş etkinliği yaptılar.Öğrenciler hep birlikte dişlerini eğlenceli bir şekilde fırçaladılar.

Haz

Anasınıfı öğretmenimiz Zeynep SADIKLAR eşliğinde minik tırtıllar sınıfı mektup göndermek için PTT ye gittiler.

May

Anneler günü programımızda  sınıf içi hazırladığımız  etkinliğimizi annelerimiz izledi.Anneler ve çocuklar oyun oynayarak eğlenceli zaman geçirdi.

May

Gezi gözlem etkinliğinde PTT Müdürlüğüne  gezi düzenleyerek hazırladığımız mektupları ailemize gönderdik.

May

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Yasemin İNCE eşliğinde pamuk şekerler sınıfı gezi gözlem etkinliğinde fırına gezi düzenleyerek ekmeğin oluşum aşamalarını gözlemledi.

May

Öğretmenimiz Ayfer Dilmaç öncülüğünde öğrenci ve velilerle birlikte kahvaltı etkinliği düzenlendi.

May

Okulumuz anasınıfı öğretmenleri öğrencileriyle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladılar.

Nis

Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde okulumuz anasınıfında  çalışan kurs öğretmenlerimiz Nihal YARDIM,Serpil ARSLAN,Betül KAHRİMAN öncülüğünde öğrencilerimizle Karagöz ile Hacivat etkinliği düzenlediler.

Nis

Neşeli bulutlar sınıfı  öğretmenleri eşliğinde "Orman Haftası" kapsamında etkinlik düzenledi ve şiirler okudu..

Nis

Neşeli bulutlar sınıfı öğretmenleri eşliğinde; 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri  Anma Günü kapsamında etkinlik düzenledi.

Nis

Neşeli bulutlar sınıfı hikaye saatine başlamadan önce parmak oyunu oynayarak eğleniyor.Sonrasında birbirinden heyecanlı hikayeler dinleyerek keyifli vakit geçiriyorlar.

Nis

Neşeli bulutlar sınıfı deneylerinin içinde oyuncakların olduğu buz kalıpları yaptılar.Buz kalıpları incelendi, eriyerek suya dönüşümü gözlemlendi.Öğrencilerimiz kalıpların içinden çıkan oyuncaklarla doyasıya eğlendi.

Nis

Neşeli bulutlar sınıfı öğretmenleri Ayfer DİLMAÇ eşliğinde okul müdiremiz Fatma BABUL'a ziyaret gerçekleştirdiler.

Mrt

Anasınıfı öğretmenimiz Zeynep SADIKLAR rehberliğinde "Minik Tırtıllar"sınıfı kütüphane haftasını kutladı.Öğrencilerimiz biriktirdikleri paralarla kendilerine alışveriş yaptılar.

Mrt

Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde okulumuz anasınıfında açılan "Erken Çocukluk Döneminde Etkinliklerle Değerler Eğitimi "kurs öğretmenleri Nihal YARDIM,Serpil ARSLAN,Betül KAHRİMAN öncülüğünde öğrencilerimizle ramazan ayının gelişini  kutladılar.