DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Bakanlığımızın başlatmış olduğu #DilimizinZenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nur Banu Geçer koordinatörlüğünde öğrencilerimizle birlikte “Sözlük Tasarım Yarışması” hazırlıklarımız tamamlandı.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nur Banu Geçer koordinatörlüğünde #DilimizinZenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizle birlikte “Safahat Okumaları”başladı.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Bakanlığımızın başlatmış olduğu #DilimizinZenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nur Banu Geçer koordinatörlüğünde öğrencilerimizle birlikte “Bilen Oturur Etkinliği” yapıldı.

Sözlük Özgürlüktür sloganıyla okulumuzda yapacağımız çalışmalarla öğrencilerimizin dilimizin zenginliklerini tanımasına, kültür taşıyıcımız olan sözcüklerimizle buluşmasına katkı sunacağız.

Kas

Okulumuz öğretmenleri Nur Banu Geçer ve Hande İleli Bak’ın koordinatörlüğünde #DilimizinZenginlikleri Projesi kapsamında “Sözlük Okuma ve Klasik Eser Okumaları  ” etkinliğine başladık.

Kas

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Nur Banu Geçer’in koordinatörlüğünde #DilimizinZenginlikleri Projesi kapsamında “Sözlük Tasarım Yarışması” hazırlıklarımız sürüyor.

Kas

Bakanlığımızın başlatmış olduğu #DilimizinZenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nur Banu Geçer koordinatörlüğünde öğrencilerimizle birlikte “Pano Çalışmaları” başladı.