TRABZON / AKÇAABAT - Şehit Samet Uslu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hedef 2023 LGS

May

8. Sınıf öğrencilerine yönelik Rehber öğretmen Vildan SERDAR tarafından  "Sınavda başarılı olma Stratejileri-Dikkat - Odaklanma" konularında bilgi verildi.

Nis

17-20 Nisan 2023 tarihleri arasında kampımız başlıyor.

Nis

Rehber öğretmenimiz Vildan SERDAR tarafından 8.sınıf öğrencilerine "Sınav Kaygısı ve Baş etme Yolları " konusunda Seminer yapıldı. Velilere  sınav dönemi ebeveynliği konusunda broşür  dağıtıldı.

Mrt

Rehberlik Servisi işbirliğiyle Meslek Tanıtımı kapsamında "Bir Meslek Elemanını Okula Davet Etme" etkinliği adı altında Avukat Abdullah ÇITLAK, Diş Hekimi Arş. Gör. Mücella Belkız ÇITLAK ve Özel Eğitim Öğretmeni Ayşe Sena SERDAN tarafından okulumuz öğrencilerine meslekleri hakkında bilgi verildi.Öğrencilerin sorularına cevap verildi. Kendilerine davetimize teşviklerinden dolayı teşekkür ederiz

Mrt

Okul rehber öğretmeni, sınıf rehber öğretmeni ve 8. sınıf öğrenci velileriyle toplantı yapıldı.Toplantıda deneme sınav sonuçlarının analizi yapıldı.Bundan sonraki süreçte yapılacaklarla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Mrt

8. sınıf öğrencilerine rehber öğretmen Vildan SERDAR tarafından etkili ve verimli ders çalışma etkinlikleri anlatıldı ve broşür dağıtıldı.

Mrt

7. sınıflara yönelik LGS de başarıyı artırmak amaçlı HEDEF LGS 2023 ile ilgili öğretmenlere ve velilere bilgilendirme toplantısı yapıldı.Öğrencilere HEDEF LGS 2023 sunumu yapıldı.Gelecek yıl yapılacak denemeler, kurslar ve etkinlikler detaylı şekilde anlatıldı.

2023 ARA TATİL KAMP İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALAR

Tekrar ve soru çözümleri

2 adet deneme sınavı

Birebir soru çözümleri

Telafi konu anlatımları

8. sınıflara çiğ köfte etkinliği

8. sınıf öğretmen ve öğrencilerimizle kahvaltı etkinliği yapılmıştır.

Öğrencilere hem akademik yönden ilerlemeleri hemde moral ve motivasyonlarının yükseltildiği verimli

bir kamp olmuştur.

Mrt

8.sınıf öğrencilerine "Etkili ve Verimli Ders Çalışma Yöntemleri" konusunda seminer yapıldı.Bu konuyla ilgili broşür dağıtıldı.Planlı nasıl çalışılır?, hedef belirlemek neden önemlidir?, tekrar yapmak neden gereklidir? gibi konular detaylı şeklide anlatıldı.