Hedef 2023 YKS

Haz

Okulumuza deneme için gelen 12.sınıf öğrencilerimize "Sınav Kaygısı ve Motivasyon" konularında kısa bilgilendirme yapıldı.

May

Okulumuz 11.Sınıf Öğrencileri ve öğretmenleri mesleki tanıtım günlerinde bölüm ve meslek tanıtımları için KTÜ gezisinde.

17-20 Nisan 2023 tarihleri arasında kampımız başlıyor.

Mrt

Rehberlik Servisi işbirliğiyle Meslek Tanıtımı kapsamında "Bir Meslek Elemanını Okula Davet Etme" etkinliği adı altında Avukat Abdullah ÇITLAK, Diş Hekimi Arş. Gör. Mücella Belkız ÇITLAK ve Özel Eğitim Öğretmeni Ayşe Sena SERDAN tarafından okulumuz öğrencilerine meslekleri hakkında bilgi verildi.Öğrencilerin sorularına cevap verildi. Kendilerine davetimize teşviklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Rehberlik servisi işbirliğinde görevlendirilen lise öğrencilerimiz tarafından yerel hedefler kapsamında yetenekler, mesleki ilgi ve değerlerini tanımaya dair Mesleğimi Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyim? başlığında pano oluşturuldu.

Mrt

11.sınıf öğrencileri velileleriyle zümre öğretmenleri buluşturuldu ve devamında Hedef YKS 2023 kapsamında yapılanlar, yapılacak olanlar ve öğrencilerinin durumu hakkında katılım sağlayan velilerimiz bilgilendirildi.

Mrt

11.sınıf öğrencilerine yönelik Hedef YKS 2023 Üniversite Hazırlık Programıyla ilgili bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

Mrt

9,10,11 ve 12.sınıf öğrencilerimize denemeler devam etmektedir.

Mrt

Hedef YKS 2023 Üniversite Hazırlık Programı kapsamında 11.sınıflar için pano çalışması yapıldı.

Mrt

13.03.2023 tarihinde  okul müdiremiz Fatma BABUL başkanlığında telekonferans (zoom) üzerinden  11.sınıf öğretmenleri Hedef YKS 2023 Üniversite Hazırlık Programıyla ilgili bilgilendirildi.

Mrt

Üniversitelerin kurmuş olduğu standları gezen öğrencilerimiz üniversitesiler ve bölümler hakkında bilgi edindiler.Rehberlik servisinin işbirliğiyle gerçekleştirilen gezide İlknur KAŞIKÇI,Hande İLELİ BAK, Canan YAVUZ, İbrahim DEMİRDAŞ, Kaya TÜRKOĞLU öğrencilerimize eşlik etmiştir.

Mrt

Geçen sene mezun olan öğrencimiz Işıl SAZAK Edebiyat bölümünü kazanma sürecinde neler yaptı?, süreçte karşılaştığı olumsuzluklarla nasıl baş etti? ve üniversitede yaşama dair öğrencilerimize kendi deneyimleri hakkında bilgi verdi.

Mrt

Okul Rehberlik Servisi işbirliğiyle İzgören Akademi Uğur Böcekleri Gönüllüsü  Yönetici, Kariyer Koçu ve Kişisel Gelişim Uzmanı Murat ÖZTÜRK  tarafından konferans salonunda 8.,11. ve 12. sınıf öğrencilerine "Başarı ve Motivasyon" konulu sunum yapılmıştır.