HOPO

Kitaplar çocukların duygusal, ruhsal, bilişsel ve sosyal gelişimleri için dünyaya açılan pencerelerdir. Bebeklik döneminden itibaren kitaplar çocuğun hayatının bir parçası olmalıdır. ... Kitap, çocuğun hayal gücünü, sorun çözme yetilerini geliştirir.

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyat öğretmeni Nagehan Ece EYÜBOĞLU'nun HOPO projesi olan 'SUSAHAF' bugün itibariyle açılmış bulunmaktadır.

Birçok öğrenci ve öğretmenimizin desteğiyle toplanmış olan 2.el kitaplar, yerine bir kitap getirme, yani 'sahaf takas' mantığıyla öğrenci ve öğretmenlere sunuldu.

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Sevda PIRASA ve birçok öğrencimizin de katkı ve yardımıyla oluşturulan stantlar ilk günden büyük ilgi gördü. Birçok  öğrencimiz, öğretmenimiz ve hatta velimiz sergilerden diledikleri kitabı aldılar.

Sergimiz 16Aralık Cuma günü de açık olacaktır.