May

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri, Yasemin ORHAN ve Neslihan Ülkü İNCE tarafından "9.Sınıflar Arası Bilgi Yarışması " düzenlenmiştir.Yarışmanın jüri koltuğunda Hande İLELİ BAK ve Yasemin ORHAN hocalarımız yer almıştır.Yarışmada, birinciliği 9-B Proje sınıfı elde etmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

LGS ve YKS sınavlarının yaklaşması nedeni ile öğrencilerimizin sınavlara odaklanmaları ve velilerimizin de bu süreci verimli ve öğrencilere faydalı olacak bir şekilde geçirmeleri için İlçemiz RAM müdürlüğü ile  işbirliği içinde Rehberlik ve Araştırma Merkezi rehberlik hizmetleri bölüm başkanı Alparslan OKUMUŞ’un  ve okul rehber öğretmenlerimiz Canan YAVUZ ve Vildan SERDAR’ın sunumları ile öğrencilerimize ‘Dikkat ve Odaklanma’ ve velilerimize ‘Sınav Dönemi Ebeveynliği’ seminerleri verildi.

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün “Eğitimde Tek Yürek" programı kapsamında, okulumuzla eşleştirilen Kahramanmaraş-Afşin Şehit Mustafa Kalfe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci velilerine ulaştırılmak amacıyla  ÇEDES Projesi, Değerler Eğitimi Kulübümüz tarafından temin edilen gıda maddelerini Kahramanmaraş Afşin Şehit Mustafa Kalfe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine teslim edildi.

Nis

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 2022-2023 eğitim öğretim yılı  okul sporları faaliyetleri programında yer alan, 31 Mart 2023 tarihinde ilimizde düzenlenen küçükler Taekwondo müsabakasında 33 kg da okulumuz 5-B sınıfı öğrencisi İzgü KOÇ il ikincisi olmuştur.Danışman öğretmen ve öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Okulumuz 8/A sınıfı öğrencisi Zeynep ERMİŞ  İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu "Enerji Verimliliği" konulu öykü yarışmasında danışman öğretmen Ziya HİÇYILMAZ öncülüğünde il ikincisi olmuştur.Öğrencimiz ve danışman öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Trabzon İl Temsilcisi okulumuz kimya öğretmeni Mehtap YILMAZ ÖZGÜN, Sayın Cumhurbaşkanımızın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 81 ilden seçilen öğretmenlere yönelik makam kabulü ve davet yemeğine, Sayın Bakanımızın Gölbaşı Vilayetler Evi'nde kabulü ve davet yemeğine, Anıtkabir ziyareti ile diğer tören ve etkinliklere katılarak ilimizi başarıyla temsil etti.

Mehtap YILMAZ ÖZGÜN öğretmenimizi tebrik ediyor, meslek hayatında başarılar diliyoruz.

Kas