ÇEDES

Mrt

ÇEDES projesi kapsamında kardeş okulumuz olan Elazığ Gazi Kamil Ayhan Ortaokulu öğrencileri ile bu ayki kitabımız "Dedemin Bakkalını" değerlendirdik. İnternet üzerinden kurduğumuz görüntülü bağlantı ile kısa sürede kaynaştığımız arkadaşlarımızla oldukça zevkli ve verimli bir toplantı yaptık.

Mrt

ÇEDES projesi kapsamında, ilçemizin değerli büyüklerinden Miktat EYÜPOĞLU hocamızı ziyaret ettik. Büyüklere saygıyı da konu edindiğimiz projemizin bu ayında, hocamızın kıymetli sohbetinden istifade ettik.

Mrt

ÇEDES projesi ile bu hafta Beşirli Sahil Camii'ne gittik.

Mrt

ÇEDES projesi kapsamında "Saygı, Edep, Nezaket" temasında ortaokul öğrencilerimizin hazırladığı çalışma.

Ekm

ÇEDES projesi kapsamında okul koordinatör öğretmenlerimiz Tülay TOPAL,Ayşegül ALTIN ve Nurhan İSKENDERĞLU öncülüğünde  6B sınıfı ile Yıldızlı sahilindeydik. Çevreye saygı temasıyla sahilde temizlik yaptık. Çok yorucu geçen saatlerin ardından bir nebze de olsa çevreyi güzelleştirmeye katkımız olduğu için mutlu ayrıldık.

Ekm

ÇEDES projesi kapsamında çevreye karşı duyarlılığımızı da koruyoruz.Çevreye saygımızı göstermek için tek kullanımlık atıkların doğaya verdiği zararları Züleyha Bala'nın hazırladığı etkinlikle arkadaşlarımıza anlattık.(ÇEDES koordinatörleri:Tülay TOPAL, Ayşegül ALTIN ve Nurhan İSKENDEROĞLU )

Ekm

ÇEDES projesi kapsamında yaptığımız cami ziyaretlerinde bu hafta Trabzon Üniversitesi Fatih Sultan Mehmet Cami'sindeydik. Öğle namazlarımızı eda ettikten sonra cami imamımızdan cami adabı hakkında bilgiler aldık. Hem cami imamımıza hem de bizi her hafta yalnız bırakmayan Ümmühan Üçüncü hocamıza çok teşekkür ediyoruz.ÇEDES koordinatörleri Tülay TOPAL, Ayşegül ALTIN ve Nurhan İSKENDEROĞLU.

Ekm

ÇEDES projesi kapsamında okul koordinatörlerimiz Tülay TOPAL, Ayşegül ALTIN ve Nurhan İSKENDEROĞLU öncülüğünde öğrencilerimizin hazırlağı çalışma.

Ekm

Geçtiğimiz yıl Türkçe zümresi olarak okulumuzun ortaokul kısmında başlattığımız okuma etkinliğimize bu yıl da devam ediyoruz. Öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırabilmek için her gün ders saatlerinden 20 dakika ayırıp öğretmen öğrenci hep beraber kitap okuyoruz.

Ekm

ÇEDES projesi kapsamında "Saygı" teması çerçevesinde öğretmenlerimiz Tülay TOPAL, Ayşegül ALTIN ve Nurhan İSKENDEROĞLU eşliğinde bu hafta da büyüklerimizle buluştuk. Neriman USMAN teyzemizin evine konuk olduk komşusu Melahat SARRAFOĞLU teyzemiz ile de tanıştık. Farklı kuşakların bu güzel buluşmasında keyifli sohbetler yaptık. Neriman teyzemize konukseverliği ve ikramları için sonsuz teşekkürler ediyoruz. Teyzelerimize sağlıklı  uzun ömürler diliyoruz.

Ekm

ÇEDES projesi kapsamında öğretmenlerimiz Tülay TOPAL, Ayşegül ALTIN ve Nurhan İSKENDEROĞLU öncülüğünde öğrencilerimizle "Büyüklere Saygı" teması çerçevesinde ilçemiz büyüklerinden emekli öğretmen Mustafa SABAH'ı ziyaret ettik. Ziyaretimizle çok mutlu olan hocamızın hoş sohbeti ile tecrübelerinden faydalandık.

Ekm

ÇEDES projesi kapsamında, öğretmenlerimiz Tülay TOPAL, Ayşegül ALTIN ve Nurhan İSKENDEROĞLU öncülüğünde "İnanca saygı" temasıyla Söğütlü Ulu Camii ziyaretinde bulunduk. Mescitte cemaat namazına en çok katılan öğrencilerimizden oluşturduğumuz grupla yaptığımız ziyarette cami müezzininden bilgiler aldık. Filistinli kardeşlerimize dualar ettik.

Ekm

ÇEDES projesi kapsamında koordinatör öğretmenlerimiz Tülay TOPAL, Ayşegül ALTIN, Nurhan İSKENDEROĞLU eşliğinde, Değerler Kulübü olarak bu ayın teması olan "Saygı" ile ilgili görgü kurallarımızı tekrar hatırladık davranışlarımızı gözden geçirip panomuzu hazırladık.