ÇEDES

Mrt

Şehit Samet Uslu KAİHL ÇEDES projesi kapsamında Mart ayı temamız olan "Vatanseverlik" duygusunu en doğru zamanda en doğru yerde tatmak istedik. 18 Mart'ta Değirmendere Sülüklü Mezarlığında şehitlerimize dualar ettik, gazilerimizle buluştuk. "Vatan size minnettar."

Mrt

Şehit Samet Uslu KAİHL ÇEDES projesi kapsamında Ramazan'ın gelişini kutladık.Öğretmenlerimiz Tülay TOPAL, Ayşegül ALTIN ve Nurhan İSKENDEROĞLU öncülüğünde hazırlanan etkinlikte öğrencilerimiz Ramazan coşkusunu yaşadılar.

Mrt

Şehit Samet Uslu KAİHL ÇEDES projesi kapsamında bu ayki temamız olan "Sabır" ile ilgili olarak seçtiğimiz Sol Ayağım kitabını okuyup kardeş okulumuz Elazığ Gazi Kamil Ayhan Ortaokulu ile kitabın değerlendirmesini zoom üzerinden yaptık.

Mrt

Şehit Samet Uslu KAİHL ÇEDES projesi kapsamında Ortahisar Belediyesi Gençlik Kütüphanesini ziyaret ettik. Kütüphane hakkında bilgiler aldık. Kütüphane çalışanlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Şehit Samet Uslu KAİHL ÇEDES projesinin bu ayki teması olan "SABIR" ı yaşayarak öğrenmek için Ortahisar Bikoop Kadın Kooperatifini ziyaret ettik. Yapılan her işte sabrın ne kadar önemli olduğunu deneyimledik. Bizi kooperatiflerinde en güzel şekilde ağırlayan Zeynep BALA ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Mrt

Şehit Samet Uslu KAİHL ÇEDES projesi kapsamında beş vakit namazını düzenli kılıp okulumuzdaki cemaat namazlarına da katılan öğrencilerimizi ödüllendirmek için Fatih Sultan Mehmet Camii'nde cuma namazını kıldık.Ardından bu öğrenciler arasından yapılan çekiliş sonucunda çıkan öğrencimiz Berre Nur KÖSE'ye para ödülünü verdik.

Mrt

Şehit Samet Uslu KAİHL ÇEDES projesi kapsamında, deprem bölgesinden kardeş okulumuz Elazığ Gazi Kamil Ayhan ortaokulu öğrencileri ile ayın kitabı Oliwer Twist'i okuyup zoom üzerinden değerlendirme toplantısı yaptık.

Mrt

Şehit Samet Uslu KAİHL ÇEDES projesi kapsamında 6 ve 7. sınıf öğrencilerimizle Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezindeydik. Oldukça heyecanlı vakit geçirdiğimiz Merkezde eğlenerek öğrenmenin tadına vardık.

Mrt

Şehit Samet Uslu KAİHL ÇEDES projesi kapsamında paydaş okullar ile beraber Akçaabat Atatürk Parkında Filistin'e yardım kermesi düzenledik. Bu ayki temamız olan "Yardımlaşma"yı yardıma en çok ihtiyacı olan kardeşlerimiz için yaptık. Katkı sağlayan,  destek olan tüm insanlara sonsuz teşekkür ediyoruz.Biliyoruz ki insanların ölmesinden daha korkunç bir şey varsa o da insanlığımızın ölmesidir.

Mrt

ÇEDES Projesi kapsamında Akçaabat Atatürk Parkında Filistin Yararına düzenlenen kermesimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz

Mrt

Şehit Samet Uslu KAİHL ÇEDES projesinde bu ayın teması olan "Sorumluluk" değerini daha iyi kavramak için aile üyelerimize yardım ettik.

Mrt

Şehit Samet Uslu KAİHL ÇEDES projesi kapsamında Ortahisar Belediyesince düzenlenen bilim şenliğine katıldık. Eğlenceli vakitler geçirdiğimiz şenlikte, öğrencilerin yaptığı icatlarla bir şeyler üretmeye olan isteğimizi arttırdık. Şenliği düzenleyen belediyemize çok teşekkür ediyor bu tarz etkinliklerin artmasını diliyoruz.

Mrt

Şehit Samet Uslu KAİHL ÇEDES projesi kapsamında "Sorumluluk"teması ile Filistinli kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu, hazırladığımız pano ve yaptığımız bilgilendirmelerle bir kez daha gösterdik.

Mrt

Şehit Samet Uslu KAİHL ÇEDES projesi kapsamında "Sorumluluk"temasıyla bugün huzurevinde büyüklerimiz ile buluştuk.  Güzel anılar biriktirip büyüklerimizin dualarını aldık. Yıldızlı Huzurevi çalışanlarına misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

ÇEDES projesi kapsamında Ekim ayı temamız olan "Edep, Saygı ve Nezaket" konusunda bilgi almak üzere İL Müftü Yardımcısı Ayşe YILMAZ Hanımefendi'yi okulumuza davet ettik. Öğrencimiz Şeyma OBUZ'un yönelttiği sorularla geçen söyleşide, saygının önemini bir kez daha kavradık. Değerli hocamıza güzel sohbeti için çok teşekkür ediyoruz.